11 de febrero de 2011

estimar.

Us deixo un text preciós escrit per un noi amb distròfia muscular, que segur que ens fa pensar en aquella persona que estimem amb bogeria... i reflexionar sobre aquells moments meravellosos que passem al seu costat. 
Un desig, només aquest. 

Besarte sin cerrar los ojos, tomando tu olor. Y entonces empezar a sentir que la vida es eterna y que el instante no existe, que el flujo del tiempo no se agota, porque no hay fin ni principio. No pido tanto, sólo una eternidad contigo. Poder comer tu fragancia, oler tus caricias y acariciar tu sabor a melocotón maduro. Pasear por tu cuerpo con mi mirada y acariciar con el alma cada milímetro de tu piel. Entrar en ti y cerrar la puerta con llave para no escapar nunca. Sólo quiero eso.



más allá de la vida

Us deixo un tràiler sobre una peli que posiblement veuré aquest cap de setmana. Tots ens preguntem que hi ha després de la mort,  i si de veritat hi ha alguna cosa, jo soc de les que creu que sí, que després de la vida, hi ha més vida, crec en aquesta filosofia, i especialment en què hi han persones que es poden comunicar amb gent que ens ha deixat... penso que aquest film pot ser interesant i emocionant, ja us contaré dilluns...





La història tracta de tres persones que estan obsessionades per la mortalitat de formes diferents. George (Matt Damon) és un treballador manual nord-americà que té una connexió especial amb la vida després de la mort. En l'altre costat del món, Marie (Cécile de France), una periodista francesa, té una experiència propera a la mort que sacseja el seu concepte sobre la realitat. I quan Marcus (Frankie/George McLaren), un escolar londinenc, perd a la persona que estava més propera a ell, necessita desesperadament respostes. 
Cadascun d'ells en una senda en recerca de la veritat, les seves vides es creuen, canviades per sempre pel que creuen que podria o hauria d'existir en l'altra vida.

fins una altra!!!!!!!!!